www.brother.at

 

 

BROTHER

Masini electronice de cusut si brodat

Masina electronica de brodat - model PE-150
O realizare de inalta tinuta tehnica moderna, la un pret accesibil in comparatie cu cel practicat pe plan mondial de concurenta.

Suprafata brodata: 110x110 mm
Viteza de brodare: max. 600 impunsaturi/ minut
Functiunile esentiale ale masinii sunt afisate pe ecran cu cristale lichide controlate cu un procesor incorporat in masina. Programul stocat in masina si recunoscut de ea cuprinde 60 modele de broderii, 3 fonturi diferite pentru executarea monogramelor, cu dimensiuni intre 1/4" si 1", fiind bineinteles prezenta marimea 3/8" specifica pentru monograme. Masina recunoaste, de asemenea, 10 rame diferite pentru broderii si executa 12 tipuri de impunsaturi utilitare si ornamentale.

 

Masina electronica de cusut si brodat - modelul PE-300S
Este o realizare tehnica de exceptie deoarece reprezinta o combinatie intre o masina de cusut computerizata si un sistem de brodat, de asemenea, computerizat. Avantajele tehnice sunt dublate de pretul care doboara orice concurenta cunoscuta.

Suprafata brodata: 180x130 mm
Viteza de brodare: max. 900 impunsaturi/ minut
Functiunile sunt afisate pe ecran cu cristale lichide, in 13 limbi diferite si de circulatie mondiala si controlate cu un procesor incorporat in masina.
Programul masinii contine 70 modele de broderii, 3 fonturi diferite pentru executarea monogramelor, cu dimensiuni intre 1/4" si 1", fiind bineinteles prezenta marimea 3/8" specifica pentru monograme. Masina recunoaste, de asemenea, 10 rame diferite pentru broderii si executa 32 tipuri de impunsaturi utilitare si ornamentale.

 

Masina electronica de brodat - modelul SUPER GALAXIE 2100
O realizare a tehnicii de varf in domeniul masinilor de brodat casnice si semiiindustriale, cu pret care rezista in fata oricarei concurente

Suprafata brodata: normal 180 x 150 mm; max 300 x 130 mm
Viteza de brodare: max. 1500 impunsaturi/ minut
Functiunile sunt afisate pe ecran cu cristale lichide, in 13 limbi diferite si de circulatie mondiala si controlate cu un procesor incorporat in masina. Programul masinii contine 60 modele de broderii, 10 fonturi diferite pentru executarea monogramelor, cu dimensiuni intre 1/4" si 1", fiind bineinteles prezenta marimea 3/8" specifica pentru monograme. Dintre acestea, 4 sunt prezente in memoria masinii, iar 6 se livreaza pe o discheta separata. Masina recunoaste, de asemenea, 10 rame diferite pentru broderii si executa 57 tipuri de impunsaturi utilitare si ornamentale.
Completul de livrare include pe langa discheta cu fonturi si alte doua dischete, una cu motive florale si a doua cu motive specifice pentru lenjeria de pat. Este singura masina de brodat, care dupa cunostinta noastra este livrata cu trei gherghefuri: 180x150mm, 100x100m, si un gherghef mic, pentru aplicarea momogramelor sau altor motive ornamentale brodate, pe buzunare.